25-10-04

..

wat valt er te vertellen over 't nieuw lief...
 
hij drinkt altijd chocomelk, dat is wel fijn. helemaal geen angst om imagobeschadiging op te lopen. niet dat de vorige dat had, maar ja...heel veel anderen wel.
hij rookt...ik ook...now more than ever.
ik ken mezelf goed genoeg om te weten dat ik zeker ga stoppen wanneer die foto's op die pakskes verschijnen...die teksten die las iedereen de eerste week en daarna keek men er gewoon over, plus ik had altijd die van 'kan impotentie veroorzaken' en daar was ik niet bepaald van onder de indruk.
ik ken hem al van toen ik nog meat is murder op m'n rugzak had staan en onterecht kwaad op de wereld en op iedereen was.
Nu ben ik terecht kwaad op de wereld en op iedereen.
ik heb hem drie à vier jaar niet gezien maar er is niet veel veranderd, hij ruikt nog altijd hetzelfde...enkel kan ik nu mijn neus ongegeneerd in zijn nek steken waar ik vroeger op slinkse wijze 'toevallig' dichtbij hem moest passeren want hij mocht niet weten dat ik hem leuk vond maar hij wist het natuurlijk wel, en hij moest het ook wel weer een beetje wel weten..ik was toen al 17, normaal is het ergste pubergedoe dan al voorbij, maar helaas...
Hij woon in Brussel, ik in Gent. In het weekend zitten we wel maar 15km van elkaar.
Hij lacht ook met mijn kleren.
Hij weet ook niet wat ik nu met de berg gekregen kleren moet doen. Ze zijn mooi, heel mooi, maar ze waren van haar en niet van mij.
Hij kende haar ook erg goed.
To wear or not to wear, that's the question.
 
 

01:14 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

** Als je je er niet goed bij voelt moet je ze niet dragen. Als je ze wél wil dragen als herinnering of gewoon omdat je het wél ziet zitten, kan je beginnen met éérst te combineren met kleren van jezelf. Voorbeeld een broek van jou met een bloesje daaruit, eventueel nog te camoefleren met een sjaaltje.

Zo kan je die stilaan in je eigen garde-robe integreren.

Hard om zeggen is : ze waren van haar, maar zijn nu van jou. Jij moet weten of je 't als een herinnering aan haar ziet om het te dragen of eerder als een "taak".

Gepost door: ms | 25-10-04

Jamaar, jamaar ...allemaal goed en wel, maar wat is er met 'de jongen' gebeurd, die kruising tussen dat manneke van Gilmore Girls en Brad Pitt? Zitten jullie nu naast elkaar op kot?
Sorry, ik was het verhaal zo aan het volgen, I just have to know!

Gepost door: Risa | 25-10-04

... Wat is er met Sadie gebeurt? Echt voorgoed van de aardbodem verdwenen?
Voor de rest kan ik alleen maar aansluiten bij de reactie van ms...
Sterkte.

Gepost door: kikkertje | 25-10-04

De commentaren zijn gesloten.