04-11-04

to make things clear

Ik heb van iemand een mailtje gekregen. Via m'n blog dus.
Het kwam ongeveer neer op dit:
'stop eens met zagen en vertel nog eens iets grappigs.'
Mja.
 
Kijk eh, dit ding hier is er hoofdzakelijk voor mezelf en in mindere mate voor jullie.
In de dagelijkse omgang met mensen vertel ik weinig over mezelf, zonder dat het opvalt. Want niemand is geïnteresseerd in mij, iedereen is enkel en alleen geïnteresseerd in zichzelf. Het is vrij cru, maar daar komt het wel op neer.
In het vierde middelbaar zat ik naast een meisje die de hele dag door over zichzelf en haar vrienden en vriendinnen praatte. Mensen die ik niet kende dus. Ik vond het verschrikkelijk, en ik dacht constant 'zou ik da nu ook doen?'. Uiteindelijk heeft iemand mij dan eens iets verhulder verteld dat ik soms ook wel die 'neiging' had.
En sindsdien doe ik da ni meer, toch niet bij vreemden en kennissen. Bij vriendinnen al veel meer, maar dan ook vooral als ze er expliciet achter vragen.
Sindsdien ken ik veeeell meer mensen en voel ik mij ook veel beter. De enige waar ik soms eens een uur kon bij gaan zitten doorzagen zijn sadie en mijn moeder en het eventuele lief.
Sade is er niet meer, ons ma zie ik alleen in het weekend en mijn kersvers lief is er helemaal nog niet aan toe om mij al een half uur te horen zagen over schoenen, kilo's en ambetante trutten.
 
Zodus, ik doe dat hier.
Zeker nu ik mij niet echt super voel.
En als ge iets grappigs wilt horen, dan moet ge maar boeken voor de eindejaarsshow van geert hoste.
 

20:34 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

:) ZEER GOED GEZEGD! Dat ze hun eigen site starten!

Gepost door: lena | 04-11-04

*** *Knikt*

Gepost door: Myst | 05-11-04

en zo stond er toch een grappig iets op het blogje... daar zijn blogjes voor te zagen te klagen en alles te uiten wat je kwijt wil... we verplichten niemand onze blogs leuk te vinden hé?!
xxx
groetjes

Gepost door: g*lover | 05-11-04

volledig terecht doe je eigen ding en geniet ervan!! Echt waar!

Gepost door: jeroen | 05-11-04

er zijn altijd van die idioten die zich geroepen voelen onbeknden via het net eens hun vervormde gedacht te zeggen hé...
ze zetten toch op die manier zichzelf ferm in hun hemd? vin dik toch...helaas komt er bij mij niet veel kriteik... ik zou die mannen nog eens een poepje doen ruiken!
maar goed ja, 'tzegt meer over henzelf dan over jou denk ik zo'n reacties...
als ze komen lezen, en ze ergeren zich, waarom komen ze dan terug? iets typsich menseliks denkik om telkesn weer de bron van frsutratie op te zoekn ipv vcan te zoeken naar een bron van bevrediging...
ik vind dit hier trouwens altijd hilarisch...sorryd at ik dus lach met uw miserie! maar uw kijk op de wereld of ten misnt ehet verhalen ervan vidn ik dus wel grappig...
nu ja ik vid ieder's miseie grappig...de mijne nog het meest van al billenkletserij van de bovenste plank! :-)
of om het in idool-termen te zeggen: Ik ben nog steeds fan!
(al los je niet altijd de verwachtignen in)

Gepost door: cms | 06-11-04

Tsja, de mailschrijver is een z**ker, no doubt about it. Hij is tenslotte niet verplicht om hier te komen lezen.
Maar ik zie het toch ook positief. 'vertel NOG eens iets grappigs' daar leid ik toch uit af dat hij/zij hier wel graag kwam, maar de laatste berichten minder vond.
Hoe dan ook, zoals al een paar keer is gezegd, trek je er niets van aan, het is jouw blog, en je zet erop wat je wil. IK kom hier heel graag. Ik vind dat je blog een heel hoog sex and the city gehalte heeft, met jou in de rol van Carrie, je ex in de rol van Mister Big. Needless to say dat Sex in the city 1 van mijn favoriete series is. ;-)

Gepost door: Me | 06-11-04

zaag maar lekker door doe ik ook en je verliest er al enkele kilo's mee bij tijden, wat er met het zagen van je schouders valt, heerlijk toch ;-)

Gepost door: zuchtje | 17-11-04

De commentaren zijn gesloten.