12-11-04

getver

Dan wou ik eens De Laatste Show zien, en dan kom ik op een héél erg slechte versie van Alles Kan Beter terecht.
Ik vind het niet leuk meer.
De miljoenen filmpjes over kleine foutjes die iedereen wel is maakt, maar waar moet en zal mee gelachen worden.
Als er dan is geen filmpje is dan, onderbreekt hij zijn  gasten al na vijf woorden om toch maar de aan-zijn-vraag-verwante-grap te kunnen scoren.
En iedere keer wanneer hij zo'n gerepeteerd dingske met Guy Mortier gaat doen, dan krijgt hij zo'n soort van maniakele blik in zijn ogen, zoals een kat als ze een prooi ziet. Bah.
Ik zag zo graag de laatste show, het is op een ideaal uur, het zijn vaak interessante gasten en het waren leuke rubriekjes...vroeger.
 
Bruno, kom terug!

00:55 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Gelijk heb je ! Blij te horen dat er nog mensen zijn die zich ergeren aan 'De Uytterhoeven-show'. Tijdens het Bruno-tijdperk had die show tenminste nog een zekere informatieve waarde, ook al was het in hoofdzaak entertainment. Bij Uytterhoeven draait alles rond entertainment en info komt inderdaad slechts aan bod als het relevant is voor Uytterhoevens grappen. Ik haakte vorig jaar af voor De Laatste Show toen de vetzakkerij de bovenhand begon te halen. Wat men toen niet allemaal als dubbelzinnig begon te interpreteren ! Genant. Net een bende pubers. Trouwens, Mark Uytterhoeven heeft het bij mij helemaal verkorven na zijn 'reddingsmanouevre' bij KV Mechelen ...

Gepost door: JaNuaR | 12-11-04

ik zal maar een tegenstem laten horen zeker;-) Persoonlijk hou ik wel van de Uytterhoeven-show, but hey that's just me! En het wordt bij tijden wel eens vervelend maar dat was met Bruno ook al het geval. De enige goeie reden om ernaar te kijken is nog altijd de laatste show-band. Patrick Riguelle rocks!

Gepost door: dago | 13-11-04

ongenoegen laatste show... bij deze zal ik het melden aan de betrokken personen, mss houden ze er wel rekening mee hé... ;-)

Gepost door: Kate | 14-11-04

Kan ik mee akkoord gaan... In tegenstelling tot d. en januar kan ik die Uytterhoeven best wel hebben, maar je moet weten waar je hem moet zetten en hij moet weten hoe hij zich moet gedragen! In de laatste show zie ik 1000 keer liever Bruno Weyndale, het mag daar best wel ontspannend en plezant blijven, maar ik kan op die momenten overdreven grappen echt wel missen...

Maar ik ben de indruk aan het krijgen dat de vrt die ziekte aan het krijgen is. Frank Raes hangt in sportweekend ook de cabaretier uit, tis allemaal zo'n gezever! Terwijl ik echt wel sportinfo wil horen op die momenten! Daarmee dat ik ook zo teleurgesteld was in Sporza...

Of nog zoiets: de grote geschiedenisschow! Mss heb ik geen recht van spreken omdat ik daar nog nooit naar gezien heb, maar volgens mij is dat een irritant programma. Noch leerrijk genoeg om leerrijk te zijn, noch plezant genoeg om plezant te zijn... Mensen die dat programma wel gezien hebben mogen mij natuurlijk altijd tegenspreken... ;-)

Gepost door: rinkelke | 17-11-04

de grote geschiedenisshow Inderdaad Rinkelke, ze zouden beter hun budget besteden aan goeie humor, goeie spelprogramma's en goeie informatieve programma's en documentaires in plaats van de drie door elkaar te klutsen. Nu ja, ze zijn weer voor enkele jaartjes zoet, want na de geschiedenisshow zal't wel de grote aardrijkskundeshow worden zeker ;-)

Gepost door: JaNuaR | 19-11-04

De commentaren zijn gesloten.