20-11-04

puntjepuntjepuntje

geen zin om samenhangende dingen te schrijven, dus:
puntjes!
 
-uitstel is niet meer mogelijk: zal mijn fluo's maar eens uit de kast halen, er moet gestudeerd worden
-er wordt vanalles ontknoopt op tv: de werf, the block, de expeditie, over een maandje idool...het lijkt veel om naar te kijken maar buiten die dingen (en de werf enkel op donderdag) kijk ik echt naar niksss
-nog altijd moe en onopmerkzaam...niet de ideale eigenschappen om een blog te schrijven, dus het blijft voorlopig windstil
-mijn gloednieuwvriendjelief is voor twee weken in ijsland...letterlijk dan, en figuurlijk ook wel: i want my kiss! (ok ik was ziek maar toch...)
-exliefje blijkt een betere vriend dan lief te zijn
-maar ook wel een hele slechte buur...er is geen enkele pot of pan waar geen verf aan de handvaten zit....en dan zeg ik niets over de trapleuning. En als ik er iets van zeg dan krijg ik dit:
'jij hield toch zo van kleurtjes, dus dit kan toch geen probleem zijn?'
 
nee nee nee
elk ding op zich is geen probleem
alles samen, het totaalpakket genoemd het leven, wel.
 
 
 

00:48 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Succes ... ... met het studeren. Hopen dat de ontknoping voor jou positief uitvalt!

Gepost door: Sigmund | 20-11-04

.... totaalpakketten zijn altijd ingewikkeld, maar met de tijd kan je er wel iets uit opbouwen wat dicht aanleund bij het meubel dat je voor ogen had.
De schroeven die je teveel hebt, en waarvan je denkt dat je een miskleum hebt begaan, kan je mss nog iets anders mee opbouwen of verstevigen. Dus vertaal dat naar het leven ....met al die schroefjes ga je sterker staan op de duur denk ik;-) Ik verwacht niet dat je kan volgen het is ook voor mij ochtend.
Een heel fijne week!

Gepost door: zuchtje | 22-11-04

# Jammer dat er voor dat totaalpakket nog geen handleiding op de markt is hé...

Gepost door: dago | 23-11-04

Hey aangenaam, ik ben Manlome. Hier nog noois geweest, maar 'k kom wel terug denk ik :) Ook studeren é, idem hier... De cursussen stapelen zich op en de fluostiften maken zich klaar om aan te vallen! Succes :)

Gepost door: Manlome | 25-11-04

De commentaren zijn gesloten.