26-11-04

not forever ever

Enkele dagen geleden ging ik vriendjelief afhalen op de luchthaven. Vriendjelief, mijn ijslander.
Ik was blij om hem terug te zien. Hoewel ik ook blij was toen hij vertrok. Eventjes alleen, niemand om aan te denken, niemand die ik nog moet bellen. Eventjes rustig verder ziek zijn, samen met de video. De laatste mentale hindernissen genomen om maar terug eens normaal te gaan doen. Ik beperkte mij de laatste twee maanden in de dagelijkse omgang namelijk tot de hoogstnodige woorden en met grote ogen droef rond kijken, glimlachen indien nodig en peinzend in de verte staren. Maar nu ben ik wel weer mezelf.
Niet zoals vroeger, maar een meer doorleefde versie van ik, denk ik.
 
Ik vond hem niet zo direct op de luchthaven. Enerzijds omdat ik te lang in de krantenwinkel allerlei glossy tijdschriften (vogue! de cosmo, harper's bazaar (die onnozele naam fascineert mij al lang) en nog een paar) aan het kopen was, maar ook wel omdat het er zo druk was.
Ik ben graag op de luchthaven. Ik voel me dan niet zomaar een stipje in een klein land, maar een deel van de wereld, het geeft mij het gevoel dat ik leef. Ik hoef daarvoor zelfs niet op een  vliegtuig te stappen, gewoon er zijn volstaat al.
Ik vind de aankomsthal van een luchthaven ook één van de meest liefdevolle plekken op de wereld...Iedereen is blij om elkaar terug te zien, want zij die niet blij zijn blijven thuis...ahja.
Zo ook met vriendjelief en mij. Eens we elkaar gevonden hadden, dan.
 
Ettelijke weken nadat we op een mysterieuze wijze een koppel werden, heb ik dus in de luchthaven eindelijk een zoen van hem gekregen. Mooi eh. En tot mijn grote verbazing tilde hij mij ook nog eens op...what the hell.
Hij rook naar buiten, buitenlucht, natuur. Van zijn haar tot zijn jas.
En eigenlijk was er in die twee weken niets gebeurd, maar toch voelde alles anders. Misschien lag het aan mij of aan hem of aan niets in het bijzonder.
 
 
Oh, en in Brussel vroeg een vrouw aan mij of ik er al over nagedacht had om model te worden...ik! niet te geloven! Maar ze dacht dat ik maar 18 was, 21 ging ook nog wel maar ze was toch al minder enthousiast...maar toch haar kaartje gekregen.
Het was al donker en ze moet gedronken hebben....maar toch!

00:39 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

part of the world nu weet ik wat er scheelt met mij, naar waa rik op zoek ben;.dat gevoel een deel van de wereld te zijn ;-)
en geen stofje op een tapijt ;-)

Gepost door: cms | 26-11-04

:) Ik krijg het er warm van als ik uw luchthaven verhaal lees! Fijn, fijn!

Gepost door: lena | 26-11-04

briljant Briljant, zoals jij de zaken kunt beschrijven.
Dat gevoel op een luchthaven alleen al.
Heerlijk om steeds weer je teksten te lezen.
Ik ben blij dat er weer enige stabiliteit in je leven begint te komen.
En schrijf nog heel lang door.

Gepost door: Age | 27-11-04

Absence makes the heart grow fonder. Simpel trukje, maar heel effectief. ;-)

Gepost door: AV | 29-11-04

De commentaren zijn gesloten.