02-12-04

it's so funny how we don't talk anymore

John? Mr. Big noemt John? Ik keek vermoedelijk net even weg toen ik mij door de hele serie zes een weg baande want zulks had ik de eerste keer niet gezien.
Nu vandaag was ik bij vriendjelief aan het kat-sitten, wat niet echt hoefde, maar elk excuus is goed, en ik keek nog maar eens....en hij noemt John?
Hadden de scenarioschrijvers gewoon geen fut meer om het nog een klein tien minuutjes te rekken en met een deftige naam op de proppen te komen of was er een dagenlange discusssie tot er uiteindelijk eentje doodop zuchtte 'zullen we hem maar gewoon John noemen?'?
Past er totaal niet bij! Eigenlijk past die hele laatste dubbelaflevering niet bij Mr. Big....
'I've changed' zei hij.
En hij zat daar waar de vier dames altijd ontbijten/lunchen/zagen/filosoferen.
Daar zijn geen mannen toegestaan! Er is daar nooit een man geweest aan die tafel en er zal er ook nooit eentje komen.
en dan zei hij 'i've changed!
en dan ging ie naar parijs en op het einde duwt ie carrie bijna van een brug...samen de seine in dat had wel mooi geweest.
 
Maarja... John is veranderd....sex& the city blijkbaar ook.
 
Verder maak ik niet zoveel mee de laatste dagen... Gisteren gestudeerd enzo en vandaag was vriendjelief geen tien uur weg zoals gezegd maar slechts twee dus jahh...nu we elkaar durven kussen gebeurt er niet veel meer dan dat. Tussen twee happen naar lucht door bestelt er iemand een pizza en af en toe fronsen we de wenkbrauwen wegens 'mijn handtas is niet enkel mooi, ik kan er zelfs mijn hondje in kwijt'...die meisjes voelen zich ook zelden gehinderd door enige vorm van intelligentie amai.
En verder was er stef kamil in de laatste show, altijd grappig.
 
 
 
 

00:09 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Pff John? JOHN??
Ja goeiemorgen zeg...

Gepost door: AV | 02-12-04

De commentaren zijn gesloten.