07-12-04

*zucht*

Dit is mijn laatste week. Deze week gebruik ik mijn stapel boeken nog als stoeltje, vanaf volgende week is dat helaas anders.
Gisteren heb ik geshopt (nog niet voor kerstmis), een paar cd's gekocht in fnac: ryan adams, soundtrack amelie en nouvelle vague.
Vandaag komt er een vriendin langs met een berg eten (ik heb er ook een) en de video van idool want ze had niet kunnen kijken zondag, en ik ook alleen maar de uitslag, dus dat doen we vandaag.
Morgen ga ik naar vriendjelief in Brussel.
En donderdag weet ik het nog niet.
 
Ik heb iedereen op kot al laten weten dat muziek en luide tv de hele dag door niet langer geapprecieerd worden. Ik heb tegen exliefje gezegd dat ik zijn gezaag over zijn nieuw lief niet meer wil horen. Wat valt er trouwens nog meer over te zeggen: hij vindt dat ze 'raar ruikt'. Het is moeilijk om iemand te zeggen dat ie stinkt en zelfs al doe je dat en ze doen er dan iets aan...het wilt toch iets zeggen... Dus dumpen moet ie doen.
 
Ik heb m'n ma een plezier gedaan door haar te vertellen dat ik een lief heb. Ik zwijg daar meestal gewoon over, het is hoogstwaarschijnlijk al van mijn eerste lief geleden dat ik daar nog veel over gezegd heb. Maar nu heb ik geen sadie meer om uren tegen te brabbelen over hoe fantastisch hij wel is en andere vriendinnen kunnen zich de schoolhistorie die eraan voorafgaat niet indenken. Mijn ma kent hem van ziens en kent z'n moeder (het dorpsgebeuren is o zo fijn), dus dacht ik why not.
En ze vindt het fantastisch! Ze wil er alles over weten en als ik dan het hele verhaal doe, dan straalt ze en zegt ze 'mensen die zo'n geschiedenis hebben, die blijven samen!'. Het enige wat ze minder vindt is dat hij fotografie (toch iets in die aard) studeert. Waarom o waarom geen advocaat of dokter? ...Omdat dat dikwijls arrogante mensen zijn die nog liever doodgaan dan over straat lopen met een meisje die (blijkt nu) een scheur in haar jeansbroek heeft.
En eens ze dat dan verwerkt had, vroeg ze om de vijf minuten.. 'dat is toch die met zijn lichtbruine krullen é? die heeele knappe?'. En dan gil ik terug in de foon 'jaaaaa!! dat is em!' *vreugdesprong*
Dan wil ze zijn hobby's en interesses weten..."toch ni van die onnozel computerspellekes spelen ofzo?"... en dan ik " neee hij leest supermoeilijke boeken!" *dubbele vreugdesprong*
Jaja...te mooi om waar te zijn, denk ik dan.
 
 
 

14:15 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Moeders zijn erg gevoelig voor het toekomstpotentieel van eventuele schoonzoons. Begrijpelijk, maar ook storend, maar o zo leuk als je dan toch de man vindt mét potentieel! :-)

Gepost door: AV | 07-12-04

Haha!! Mijn vriend is gewoon het tegenovergestelde van mijn moeders ideale schoonzoon... :-) :-) Maar gelukkig zijn dat maar oppervlakkige idealen... ;-)

Gepost door: rinkelke | 08-12-04

De commentaren zijn gesloten.