14-12-04

this&thats

*gisteren vruchteloos heel gent doorzocht naar een cadeautje voor mijn ma. Hulp. Voorlopige optie is een discman omdat ze altijd met de mijne weg is, maar ligt wel beetje buiten budget...
ik heb een lijstje van haar gekregen hoor, omdat ik er expliciet achter gevraagd heb...maar achteraf bekeken vind ik het zelf niet leuk om al vaag te weten wat ik zou kunnen krijgen, dus moet ik dat bij haar ook niet doen. En cd's en dvd's zijn zo hmm...makkelijke cadeaus.Te makkelijk. Iemand nog interessante tips?
 
* Als je iets wil weten over vriendinnen is dit ding blijkbaar the place to be.
Gisteren zijn hier maar liefst vijf mensen (vermoedelijk vrouwen, maar dat is geen noodzakelijkheid) terechtgekomen via de termen 'joeri idool vriendin'. Ik zal een beetje helpen: ze staan vandaag vooraan op het laatste nieuws, samen, heel erg gelukkig lijkend. (Maar ik ben eigenlijk niet in de positie om te zeggen dat hij een vriendin heeft en dat hij met gerust gelaten moet worden).
Vandaag is er dan nog eentje hier verzeild geraakt via 'lleyton hewitt nieuwe vriendin'. Volgens teletekst doet ze mee in home&away, en dat geven ze dan weer op kanaal twee...veel kijkplezier!
 
*ik ga vanavond nog één keer uit... met pijn in het hart.
Examens duren wel tot 9 februari deze keer, vree lang. 8 dagen langer dan vorig jaar. Ok ik heb dan wel meer tijd, maar ik ben het deadline-type dus da's eigenlijk niet zo goed.
 
 
 

17:59 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.