21-12-04

grr

Vriendjelief heeft dus een beste vriendin.
Waarom alle knappe jongelingen die in mijn bed passeren tegenwoordig een beste vriendin moeten hebben is mij niet duidelijk. (jaja klinkt slutty, maar het is nu eenmaal zo, vroeg of laat zien ze allemaal mijn bed, meestal laat..maar ook weer niet te laat gelukkig)
Vroeger waren ze allemaal best tevreden met een beste vriend...Samen over bier praten, bier drinken, of over muziek praten, over vrouwen praten, dat soort dingen. Nu moeten ze er allemaal ook nog een beste vriendin bijhebben. Als ze dan nog hun wenkbrauwen gaan epileren heb je, wat de flair de metrosexuele man ofzoiets noemt.
 
Maar goed, ik heb vandaag zijn beste vriendin mogen ontmoeten.
En mijn eerste reactie was 'fucckkk'.
Want ik vind het een trut. Niet omdat het zo hoort ofzo, maar gewoon omdat het er eentje is.
Vreselijk arrogant, ze studeert hetzelfde als hij en dan maar over hun vakken beginnen kwetteren.
Dat haat ik zo aan mensen. Verbale uitsluiting, het zou de achtste hoofdzonde moeten zijn.
De negende geluidoverlast maken. En de tiende oppervlakkigheid.
Plus, top of the bill: het is qua uiterlijk een heel gewoon meisje (jeansbroek,allstars,...) maar ze straalt gewoon sex uit.!Hoe het komt ik weet het niet, maar gewoon door naar haar te kijken glijden uw gedachten af naar sex sex sex. Heel raar.
Ik ken nog zo'n meisje, maar die had van die heel volle lippen dus ik dacht dat het daar wel iets mee te maken had.
Om duidelijk te zijn: ik ben niet lesbisch of bisexueel. Sadie had net hetzelfde bij sommige meisjes, en mijn knappe overburende exvriend die had daarnet ook maar 1 zin nodig vooraleer hij een zeer kort maar héél erg begrijpend knikje gaf. Waarna een verhaal volgde over snachts wakker worden, naar haar kijken en denken wat heb ik nu meer naar huis genomen maar dan eens ze wakker was, was het precies een heel ander...waarop ik van kant mijn begrijpend knikje gaf en blij bedacht dat hij mijn exliefje is.
Enfin sex dus.
De trut besloot dan dat mijn lief nog is naar haar fotoboek dat ze gekocht had moest komen kijken, waarop ik dan naar het station ben gegaan en dus nog altijd niet de kans heb gekregen om liefje hmm te testen. Zonde.
Hij stelt het uit, ik voel het. Maar waarom?
Soms bedenk ik dan wat Sadie hierop zou zeggen en bij dit weet ik vrij zeker wat dat zou zijn geweest: "what is with you? Are you blind? He's fucking her, that's quite obvious no? Take a cigarette darling"
 
Iets helemaal anders, maar toch ook weer niet. Ik vraag mij al een tijdje af hoe een one night stand moet zijn. Vriendin Lies is daar zeer bedreven in en heeft er de voorbije maand alleen al een stuk of vier gehad, maar het enige wat ik uit haar loskrijg is dat "het ontbijt nogal genant is". Ja dat kan ik me wel voorstellen.
Maar ik weet zowieso wel dat het niets voor mij is.
Want die kerel die je dan meeneemt moet er toch een beetje goed uitzien, right?Probleem is dat ik zo zelden iemand knap vind, dat wanneer dat dan ook gebeurt, ik het zonde zou vinden om het bij 1 nacht te houden. Ik wil meer.
Enfin ja, en ik heb natuurlijk ook een liefje.
Celibatair liefje.

00:24 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ik wil ook!!! Grr, lijkt wel tzelfde als ik! Terug zo een beetje met mn ex, maar verder dan een knuffel gaat het niet, en ik wil nu!!!Ge weet wel wat...
Dit is gewoon een marteling voor een man.
Ik snap die gast van jou ECHT niet!!

Gepost door: Jo | 21-12-04

Mogen we nu ook al geen beste vriendinnen hebben? Dan tonen we eens onze vrouwelijke kanten, is het weer niet goed zeker. Gelukkig dat er hier nog een bak stella staat en dat er vanavond voetbal is...;-)

Gepost door: dago | 21-12-04

.... goed gelachen! bedankt

Gepost door: ward | 21-12-04

ik heb gelukkig alleen beste vriendinnen!
kan dus overal wel ergens terecht ;-) as ik eens wil zagen ;-)
hun vriendjes daarentegen denk mss ook waarom meoten meisjes nu altijd een beste vriend hebben... lol

Gepost door: cms | 21-12-04

Aiai en het is natuurlijk een wetmatigheid: vrouwen die seks uitstralen hebben ook veel seks...Hopelijk met iemand anders vriendje! ;-)

Gepost door: AV | 22-12-04

De commentaren zijn gesloten.