22-12-04

Soms verdien ik een avondje bij in een cafe door achter de b

Soms verdien ik een avondje bij in een cafe door achter de bar te staan glimlachen, onnozele muziek en nog onnozelere praat te verdragen en vooral: pinten te tappen.
Dat brengt mij niet alleen een hoop extra geld maar ook een sterke afkeer van de man in het algemeen. Het lijken wel allemaal vieze marginale oppervlakkige varkens. Die kwaad worden wanneer hun pint er niet binnen de minuut staat, wanneer er te weinig schuim op is, wanneer er te veel schuim op is, wanneer ik moet nadenken over hoeveel geld ze nu weer moeten, wanneer ik niet inga op hun dwaze voorstellen of hun opmerkingen negeer ( 'é trut khad et tegen u zene!').
Dan kom ik rond een uur of vijf op m'n kot en dan zitten die vettige kamerplanten van het tweede nog op z'n beavis&butthead mee te grinniken met friends, op een volume dat ik vanuit mijn bed de aflevering kan noemen en soms zelfs de volgende grap kan voorspellen.
Ze doen dit van in de vroege namiddag tot zes uur smorgens, met als enige activiteit ertussen: gaan pissen (kan ik ook bij momenten horen), bier gaan halen (twee bakken per week) en rommel in de microgolf duwen.
 
Dat alles samen maakt dat ik volgend jaar wil verhuizen. Ik hoef zelfs geen tv meer, ik hoef enkel internet. That's it.
En nog meer wil ik dan op de trein naar Brussel springen en mijn liefje gaan omhelzen en zeggen dat ik van hem hou gewoon omdat hij boeken leest en niet bezopen begint mee te joelen met die verkrachte versie van seven nations army.
Maar langs zijn kant weet ik niet wat hij in mij ziet...en of hij wel iets in mij ziet.
Want wanneer we bij elkaar zijn, is het vaak erg stil. Van zijn kant dan, ik ben eerder zo iemand die begint te tateren bij oncomfortabele stiltes. Ik kan perfect tegen stiltes in gesprekken, die zijn in tegenstelling tot wat de meeste mensen vinden echt nodig, maar er is ook zoiets als een oncomfortabele my-god-wat-moet-ik-nu-tegen-iemand-als-gij-zeggen stiltes..en dan sla ik aan het tateren.
En hij kan dus perfect vlot praten, ik heb het al gezien! Zoals in het middelbaar en dan toen we elkaar na vier jaar terugzagen en dan in het begin redelijk (toen zweeg ik meestal omdat ik toen nog in een soort posttraumatische shock verkeerde) en dan gisteren tegen Marloes.
Met exliefje gebeurde dit zelden tot nooit. Alleen 's morgens, we hebben alletwee zo'n knaller van een ochtendhumeur, maar na twee tassen koffie de man kwamen de tongen dan eindelijk toch los.
Ik zou mijn vriend ook niet moeten vergelijken met mijn ex. Ik weet ook niet waarom ik dit altijd doe. (amai, het leven is toch zwaar zonder een beste vriendin, al dat geanalyseer op uw eentje, niemand om 100% te vertrouwen, en de realiteit praat zo slecht in het nederlands..)
Mijn exliefje is zoals een mac, voor mij dan toch: ziet er vree goed uit, is leuk, makkelijk en anders om mee om te gaan, maar het is moeilijk om te veralgemenen met de rest van de wereld en in wezen gewoon niets voor mij.
Met dendeze weet ik het dus allemaal niet zo.
En zijn prachtige beste vriendin daar vond mij duidelijk ook niet de vangst van de eeuw want hij belde vandaag om te zeggen dat Marloes mij zo'n rare vond, maar dat hij er niet verder op in wou gaan. Marloes heeft dat zeer slim bekeken, fotoboeksgewijs.
Hij moet het wel met haar doen! Als het nu niet is dan zeker toch binnenkort want dan gaan ze met nog twee vrienden op reis naar Malta...vogels trekken. Ze gaat dan waarschijnlijk eens zwoel naar hem kijken met haar sekshoofd, van haar sigaret trekken en zeggen 'over vogels gesproken, ge moet ne keer meekomen naar mijn tent..'. En hij heeft het dan toch al drie maand niet gedaan...mmm ik ruik onheil.
Ik ga maar is beginnen rondkijken voor een bijverdienste achter de toog van het cafetaria van een boekenclub ofzo, vrees dat het nodig zal zijn.

01:38 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Die stiltes... die wel voorvallen met hem en niet met je ex, heb die niet eerder te maken met het feit dat je je ex veel beter kent?
Niet teveel piekeren over die dingen!
En als je twijfelt over de sex-uitstralende: vraag het hem! "heb je seks met die bitch die seks ademt?"

Gepost door: AV | 22-12-04

gene zever Mannen zijn gelukkige wezens :-)

Gepost door: gezever | 28-08-05

De commentaren zijn gesloten.