27-12-04

what have we done..

FYI ik hield van kerstmis maar nu niet meer...
 
2004 was een jaar dat ik wens te vergeten, om allerlei redenen..Hond verloren, beste vriendin verloren, goede vriend verloren, moeilijke tijden met moeilijke bedgenoot, kortstondige illusie van eeuwig geluk met nieuw liefje...pfff
 
Het spijtige aan het kerstgebeuren is dat je dan familie ziet die je anders nooit ziet. Ze hebben ergens wel iets opgevangen over je doen en laten (de kempen klinken weids maar zijn het helemaal niet), maar weten niet helemaal hoe het juist zit want de goede dingen zijn afgezwakt ( ik was opeens al maar nipt geslaagd..gedelibereerd zelfs) en de slechte dingen klinken nog honder keer slechter ( beste vriendin en goede vriend zaten samen in 1 auto (néé) reden recht op de big ben en blood all over london).
Dus wordt er verspreid door de avond aan de hand van rechtzettingen een samenvatting van je voorbije jaar gemaakt.
Als ze merken dat dat te gevoelig ligt huppen de aasgieren naar the next best thing: uw lief!Zéker wanneer ze hem kennen, althans zijn verre familieleden toch..." jaja die van Paulette van achter thoekske, jaja da's just, nu da ge het zegt...seg maar die is toch ziek geweest? is dat wel een goed idee? na al uw miserie nog mè ne zieke aanpappen ook? en ge zijt zelf zo mager geworden..ier eet nog een beeke"
En dan wisten ze nog dat hij met die 'wilde' (hihi) van x aantal dorpen verder naar Malta ging ook..ye ye ye en ik mijn mond maar volproppen onder het motto 'men praat niet met volle mond'.
Luchtjes gaan scheppen met mijn zeventienjarige neef die in zijn ik-alleen-tegen-de-wereld-fase zit. Sigaretjes gerookt.
Parfum spuiten, muntje nemen.
En terug naar de kanonnen.
So this christmas...
 
Cadeautjes?
Een bordeaux kabeltrui, een nepgouden armband en een boek over de maffia.
Mijn opwinding steeg tot ongekende hoogten en vreugesprongetjes alom.
Van exliefje pakje via de post gekregen met cd van vijf jaar K3 in.
Geloof het of niet maar ben er echt superblij mee.
Ten eerste had ik al weken zitten zeuren dat ik normaal mijn pakjes van S. altijd via post krijg en nu dus geen pakje via post zou krijgen én er is zo'n inside dingske van...'ik ben verliefd op leonardo ,leonardo di caprio, pak me vast ik wil met je dansen net als op die grote boot!'
Met nieuw lief ehh bittere momenten, somehow..snap het nog altijd niet...het ging echt goed in het begin. Achja, heb nog tot 10 februari ofzo om dat helemaal te analyseren.
 
 
 
 

00:49 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Beste wensen voor het nieuwe jaar! Ach ja, een jaartje kan eens tegenvallen..bij wie niet hé.

Maar als het geluk je lange tijd in de steek heeft gelaten wil dat zeggen dat het voor jou iets héél speciaals in peto heeft!

Een leuk en aangenaam 2005 gewenst!

MVG

Gepost door: Scarlet | 28-12-04

gemeend wel na het lezen van dit wens ik je een gemeend goed jaar! Ik ben niet zo aan al die standaardzinnekes, maar in dees geval meen ik het!

Gepost door: tilde | 30-12-04

De commentaren zijn gesloten.