29-12-04

point d'exclamation

Ik surfte net naar deze site om op mijn blog te melden dat ik ziek ben, geheel volgens het lifelog principe, toen ik zag dat de Idool-link weg was!
Dat vind ik bijzonder snel. Ik ben nog aan het nasmeulen van meer dan twee maanden elke week Joeri op mijn scherm en de site is al verdwenen.
Maar wat er in de plaats is gekomen is net het o zo pijnlijke: De Perfecte Moord...
Ik heb het zondag gezien...Het was helemaal niet slecht geacteerd, voor een keer was dat niet het probleem van een programma op vtm. Maar die selectie van kandidaten...oh my god!
Vanaf het moment dat die 'speurders' hun intrede deden werd het hele programma 1 grote ego-trip. Iedereen verkondigde zijn visie op de zaak luidkeels met een air die je deed aannemen dat de persoon  in kwestie een kleinzoon/dochter van Shelock Holmes was. Als er iets nieuws ontdekt werd dan zei de 'gelukkige' x aantal keer dat hij en niemand anders dat gevonden had. En om het compleet te maken hadden ze allemaal hun beste scoutsgezicht opgezet en hun meest fikse pas aangenomen, zo van 'ik zal dat ier is rap ne keer oplossen se'.
Veel meer herinner ik mij niet....er was nog een huisvrouw die danig op mijn systeem werkte omdat ze meestal helemaal niet mee was met de rest, maar het zelf helemaal anders zag.
Niets tegen huisvrouwen, maar liever een vals gezongen nummer van Joeri dan drie minuten die vrouw aanhoren.
 
 

00:10 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat U hebt een gratis bezoek gewonnen aan Bannyland. Ga naar http://absurdistan.skynetblogs.be/ en u wordt er beslist beter van!

Gepost door: Marek | 30-12-04

De commentaren zijn gesloten.