31-12-04

adding insult to injury

2004 is een hardnekkig beestje. Niet klein te krijgen.
Iedereen was al relax...eind van't jaar, 2005 nieuw begin, feesje bouwe....uweetwel.
Plots in de laatste dagen van het jaar krijgt 2004 het dan grondig op zijn/haar (ik denk 'haar'...kvind het een echte onnozele trut die 2004) heupen omdat iedereen haar al aan het uitwuiven is, en ze geeft er nog een lap op.
Ik vind die vloedgolf echt raar...er zijn zo twee soorten beelden: eerst hebt ge die dat het lijkt alsof er een zwembad een klein beetje overloopt en dan zijn er opeens die waar ge alleen nog houten planken en auto's  in alle richtingen ziet steken. Ik kan die link wel leggen, maar toch...raar.
Natuurlijk, ik ben zelf al duizenden keren omvergespoeld geweest door een ordinaire golf in het zuiden van frankrijk, met als grootste schade een losgekomen bikinibovenstuk, een paar schaafwondjes en een dorstige verderzetting van de dag. Dus zo'n vloedgolf...'mai.
 
Goed in mijn persoonlijke soap heeft 2004 er ook nog een spannende laatste cliffhanger aan toegevoegd...vriendjelief en ik zijn nu gewoon hij en ik.
Voorlopig dan toch. Niet zo 'on a break' gelijk in Friends, maar ook niet echt voorgoed uit.
Een stopzetting tot in februari, tot na m'n examens dus.
Waarom...mjah. Om alles eigenlijk.
Slechte start van in het begin. Ik die heel de tijd liep te huilen om sadie, zelfmoordneigingen incluis. Hij die mij dan eigenlijk totaal niet goed kent, maarja ge zijt dan nog maar net een koppel, ge kunt het toch niet uitmaken...
En nu doe ik weer normaal en dat vindt hij blijkbaar zo raar dat hij schrik heeft van mij. Dus nu doet hij raar.
Erg ingewikkeld. Hij heeft uitgemaakt basically...hij had zo'n vree rare uitleg, van dat met mij samen zijn voor hem teveel stress was, want ik ben zo geweldig, en dan had hij schrik om iets verkeerd te doen of mij te verliezen en dat gaf hem stress. Ik ben niet zo'n strategisch genie, maar dan is hij met deze move toch ook verkeerd bezig?
Het was echt raar... ik was wel geflatteerd door zijn uitleg...en ik zat daar maar van 'nee ni waar, ik ben een trut en kijk ik heb cellulitis...wie heeft er nu stress omwille van een trut met cellulitis? en nog zoiets! ik heb stinkvoete...Blijf bij mij!'
Waarschijnlijk is zijn uitleg zo het hippe alternatief voor 'ik heb even tijd voor mezelf nodig, it's not you it's me!' (ik heb teveel sex&the city gezien)
 
Maarja goe...
Ik ga morgen uit...drinken...2005 omhelzen.
Dju toch.

01:23 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

2004 was een rotzak ! Over de ganse lijn.

Maar daar gaan we ons nu geen zorgen meer in maken. Het zijn de laatste struiptrekkingen.

Ik wil je wél een schitterend 2005 toewensen, met alles wat je je maar kan wensen en een lief zoals je er een zou verdienen en véél geluk met de studies.

Gepost door: ms | 31-12-04

2005 Toch een schitterend 2005 toegewenst!! Maak er alsnog een feest van!

Gepost door: lena | 31-12-04

De commentaren zijn gesloten.