11-01-05

daylight

Hij heeft gisteren niets meer van zich laten horen. Ik was zelfs expres tot twee uur opgebleven, maar helaas.

Vandaag dan…

Ik zat rond de middag in de keuken met ander exvriendjelief (die ga ik vanaf nu T. noemen). We zaten alletwee op het aanrecht elk met een potje aiki noodles weer onze eeuwige discussie over het beste pixies nummer te voeren toen de deurbel van ons verdiep ging..

T. neemt de telefoon op mompelt iets en zoemt de deur open.

‘het is voor u, nen Ben ofzo?’

Ik denk écht dat ik een noedeldingske heb ingeademd van’t verschieten!

Enfin op een minuut tijd heb ik T. uitgelegd wie Ben is en hem zijn kot ingeduwd (hij had alleen een boxershort aan!), ben ik zelf mijn kot ingeschoten, mijn afhangende joggingbroek vervangen door een spannende jeansbroek( voor het ‘my boyfriend is out of town’ tshirt was helaas geen tijd meer), een beetje mascara opgedaan, een sigaret opgestoken en ben ik achteloos op mijn bed gaan zitten met de flair.

Mijn naam staat in het groot op de deur dus hij kon het wel vinden.

Klop op de deur, ik zeg ‘jaaa’. Deur gaat open en ik kijk verrast op. Toneeltje geslaagd!

 

Hij kijkt naar mij en naar mijn kot en weer naar mij en weer naar mijn kot.

Mijn haar is nu zwart en recht met zo’n rare froe waar ik toen hij mij het laatst zag nog gewoon lichtbruine krullen had.

Hij was nog nooit op mijn kot geweest en dat is een soort van flashy rommelkot. Twee witte muren, 1 knalblauw en 1 knalroze. Fluogroene bureau/tafel met deze pc en boeken op. Overal zwartwit posters en foto’s van op feestjes. Op het plafond heb ik wolkjes geschilderd en er hangen vogels en neplibellen enzo aan omhoog.

Mijn bed staat onder de schuine blauwe muur en er hangt een muskietennet boven, en op dat net hangen dan weer allemaal stukjes stof die ik mooi vind en flarden van linten.

Verder is er een regenboogkleurig rek vol cd’s en boeken, dan zijn er nog allemaal kleren kleren kleren en staan er nog ergens twee zwarte zetels, tv en stereo. Ahja en gele gordijnen, ik haat eigenlijk geel maar als die ’s ochtens nog dicht zijn dan geeft dat zo’n vrolijke schijn in de kamer.

Hij vindt mijn kot heel erg ik en mijn haar heel erg sexy. En hij vraagt of hij mag binnenkomen.

Ik langs de andere kant zit dan wel ogenschijnlijk achteloos op mijn bed met de flair, maar ik word weer helemaal nerveus en hij ziet er zooo goed uit! Niet op de afgeborstelde manier zoals T. maar echt zoals hij is: hij heeft geen flauw benul en hij hoeft er ook geen moeite voor te doen. Ik blijf maar staren (misschien was ik wel aan het kwijlen..i hope not) en hij vraagt ‘d.?’

“Ohh, oei ja, kom maar binnen!”

Mmm, nu wordt het wel heel erg moeilijk om boos&twijfelend te gaan doen. Boos kan nog lukken, twijfelend helemaal niet.

Hij stapt binnen en zet zich naast mij op mijn bed. Ik duik maar in mijn flair om te voorkomen dat ik hem rond de nek vlieg…én misschien kan dit nog wel op’boos’ lijken. Wie weet.

Maar misschien komt hij wel zeggen dat ik hem gerust moet laten, en dan is boos wel een beetje raar.

Hij vraagt of ik nog wil praten, dus zeg ik maar ja. Hij zegt dat hij dom is geweest en dat hij dat op Malta ook nog eens honderd keer van Loes (jaja, dat sekswezen) heeft moeten horen.

Dat ik hem vrolijk maak en dat hij mij gemist heeft en dat hij hoopt dat ik het nog eens wil proberen en dat hij ook hoopt dat we deze keer eens normaal gaan doen wanneer we bij elkaar zijn.

Ik geef hem gelijk,omhels hem en hij kust mij. Zoiets ongeveer toch, het was wel net iets ingewikkelder dan dat...

 We hebben nog een uurtje liggen prutsen op mijn bed. Niets meer dan dat, het had wel gekund meen ik op een bepaald moment opgemerkt te hebben, maar ach ja..

Na een uurtje vroeg hij opeens of ik zin had om de trein te nemen tot aan de zee. So we did. Was heel leuk, we hebben zelfs gelachen… Het klinkt raar maar vorige keer zaten we altijd heel erg serieus tegen elkaar te wezen.

Maar goed, nu heb ik een blok-achterstand van kzal u ne keer hebben dus ik ga voortdoen.23:58 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

zie! een man moet duidelijke signalen hebben, dat smsje was al genoeg, wanneer beseffen vrouwen dat is;)

Gepost door: johanw | 12-01-05

Tut-tut-tut Johanneke... iedereen kan bellen vanuit Malta! Maar bon, het is hem vergeven.;-)

Gepost door: AV | 12-01-05

Where is my mind? Wat dacht je van 'Gouge Away'?

Gepost door: Tuurletut | 12-01-05

... Nee, ik blijf eeuwig trouw aan 'Gigantic'
:-)

Gepost door: d. | 12-01-05

super!!! En weer zo verdomd goed geschreven he! Ben echt blij voor je, ik had weer helemaal meegeleefd... ;-)

Gepost door: rinkelke | 13-01-05

De commentaren zijn gesloten.