14-01-05

tsoena-mie

mijn moody is soorloos verdwenen, maar om even duidelijk te zijn
mood: disgusted
 
De mensen die ik de laatste dagen tegenkom, en ook op enkele blogs gaat het erover, hebben het over maar 1 ding: ze zijn al dat tsunamigedoe beu.
Wel ik ga er niet teveel woorden aan vuil maken:
-als dat uw enige tsoenami-probleem is: schaam u diep! Alsof het over Idool of Eursong gaat. Ja er is een beetje overkill maar so what? Als het niet over dat zou gaan dan ging het wel over iets boring als het sociaal overleg, en met dit wordt dan nog iets bereikt.
 

21:02 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

... Ergens voel ik mij hierdoor aangesproken...

Eerst even zeggen dat ik Eurosong of Idool nog nooit gevolgd heb en die hetze daarrond mij compleet ontgaat. Ik sms dus ook niet voor kandidaat x of y, maar wel voor tsunami 1212.

Voor tsunami 1212 heb ik gedaan wat ik kon, wat ik op zich veel te weinig vind: geld gestort, net zoals ik iedere maand doe, aan Artsen Zonder Grenzen, maar deze maand dus nog een extraatje daarbovenop.

Had ik geen examens, stak ik mijn handen uit de mouwen en trok ik met een organisatie naar ginder. DAT zou mij namelijk veel meer voldoening geven en schenken.

MAAR er zijn in Afrika OOK mensen die vanalles tekort hebben en die nu in de schaduw van deze tsunami's verdwijnen. Mensen die evenmin een dak boven hun hoofd hebben, die in oorlog leven, met vreselijke ziektes leven en zich afvragen WAT ze nu weer eens gaan eten.

Mijn post gaat daarover. Misschien voel ik mij ten onrechte aangesproken, misschien ook niet... So be it.

Ik ben dat tsunamigedoe dus niet beu. Ik vind alleen dat we die andere groep kansarmen niet uit het oog mogen verliezen.

Gepost door: Aude Audenda | 14-01-05

Ik voel mij ook aangesproken... ... en ik ga daar nog minder over zeggen...

Ik hoop dat de mensen gestort hebben omdat ze werkelijk getroffen waren door de ramp en niet omdat het een wedstrijd België-Holland was of omdat een bekende kop ook ging storten...

En ik heb meer problemen met die tsunami dan dat... Het belangrijkste is immers DAT het geld daar komt en niet HOE het daar komt...

Gepost door: rinkelke | 15-01-05

geen woorden maar daden http://spammen-12-12.skynetblogs.be
http://banny.skynetblogs.be
http://spinning.skynetblogs.be

Gepost door: Koning Spammy | 16-01-05

De commentaren zijn gesloten.