09-02-05

heb ik je zonet op een leugen betrapt Michel?

Gedaan!
Examen was raar. Ik kon het wel maar bij twee vragen (van elk weer een blad vol te beantwoorden) wist ik het antwoord, maar ik kreeg euhh..geen orde in mijn hoofd. Het was zo over dingen die in de hele cursus terugkwamen en dan probeerde ik dat in gedachten samen te puzzelen maar lukte niet echt. Erg raar.
Waardoor ik soms een beetje naast de vraag heb gepraat denk ik.
 
Heb gedoucht en ik heb weer zacht haar. En recht haar!
Veel junkfood binnengekapt. Onzen allerliefsten ( de meest recente bimbo die zijn bed gezien heeft noemde hem zo) hier op't verdiep vond dat ik te mager was geworden.
Dat is ook zo. Dus had hij er maar niks beter op gevonden dan dat meisje mee te nemen naar de match en haar te laten wijzen wat ze allemaal niet eet. Dat heeft hij dan gekocht. Chips enzo, pizza, chocolade, donuts, en dan ook rijstwafels.
rijstwafels? ik zie de kilo's al komen!
 
En straks ga ik trein nemen richting Brussel tot morgen dus nu ben ik aan't bedenken wat ik kan aandoen opdat vriendjelief mijn ongelofelijke bleekheid en wallen enzo niet opmerkt.
Ik ben superslecht met blush (precies een clowntje) dus dat zal dan een korte rok worden i suppose.
Het blijft raar om na te denken over kleren. Heb zo soms de neiging om er een of andere culturele theorie aan te koppelen.
postmodernisme!
 

15:07 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

lieg jij dan nooit ?? Nou, je blogje doet het goed hoor, je pen en de rest zitten op de juiste plaats.
Nu maar uitblazen geblazen. Je hebt het verdient.
Effe jezelf door de carwash worstelen en je bent weer toonbaar als
voorheen. Boven of onder het gewicht, wat doet het eraan. Zolang de
pubers naar je benen staren is alles in orde.

Het ga je goed !

Gepost door: josiane | 10-02-05

Ha! Eindelijk gedaan!
Geniet ervan...

Gepost door: AV | 10-02-05

Super! Ik zit hier half-time te werken tijdens mijn full-time job (wegens te weinig opdrachten en teveel personeel) Dus heb ik in 3 halve dagen je blog eens op mn gemakske gelezen. (die conversatie in de Vero moda over het rughaar.. Gewoon onder mijn bureau gelegen van het lachen! Collega's keken raar op..) Soit, ik herken me goed in die mood-switches waar weinigen vat op hebben, en zit met dezelfde vraag: volwassen worden of toch maar niet?Vandaag wel, morgen weer niet.. Khoop dat je slaagt en als je ex en vriendjelief echt zo uit zien als ik ze mij voorstel... grrrr.. Ps: weet jij misschien of de serie "Will & Grace" hier al op dvd te verkrijgen is? Greetzzz..

Gepost door: Elle | 10-02-05

- Ow het rughaar, was ik al vergeten!
Hmm will en grace, ik kijk daar eigenlijk niet naar, ik kijk naar ongeveer alles behalve dat, maar op proxis hebben ze seizoen 1 dus... ja het is er!

Gepost door: d. | 11-02-05

De commentaren zijn gesloten.