02-03-05

accidentally in love

 
Ook al opgemerkt dat alle tienermeisjes net hetzelfde praten? Alsof ze allemaal uit één gemeente afkomstig zijn..Tienerstad ofzo.
Nu zat ik gisteren op de trein naar Brussel (yes i still go there) rond een uur of vijf en ik was echt doodop omdat het de avond ervoor weer zeven uur smorgens en een halve fles martini was geworden. Naast mij op die treinbank gepropt zaten er een viertal vijftienjarigen. Luidkeels te kwekken dat...' ze hun leven toch wel keileuk vonden. Naar school gaan, kei-onnozel doen en dan af en toen onder uw voeten krijgen van de leraar maja dan heb ik zoiets van geweetwel è. Wa denkt die peet wel..'
En dan opeens ging het over mij. Ik had mijn ogen wel dicht wegens immense kater en net iets te fel treinlicht maar toch...zoveel lef!... 'Amai da moe ook wel kei-erg zijn als ge zo heel de dag moet werken en dan zijt ge zo keimoe al om vijf uur snamiddags, amai khoop da'k nooit zo'n keisaai leven ga hebben'. En dan maakte ik de cruciale fout van mijn ogen open te doen. En die met de grootste klep begon mij vragen te stellen. En ni zachtjes eh, neenee zo heeeeelll luid. Wat ik van werk doe (euh? rondhangen en kleren kopen?) en vanwaar mijn schoenen kwamen (london baby!) en da ik het schoolleven toch wel superleuk vond en dees ni. Hmm moest ik ze nu in hun illusie laten of niet. Moeilijk.
 
 

14:51 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hmm en hoe heb je gereageerd ze zaten dan toch met open mond vol respect naar je te luisteren?

Gepost door: Lord CMS | 02-03-05

Lol Je had in't Engels moeten spreken ;)

Gepost door: lena | 02-03-05

en wij dan Hoe waren WIJ dan, even onnozel zeker ??

Gepost door: josiane | 04-03-05

De commentaren zijn gesloten.