05-03-05

regular coffee is for regular people

Hij noemde mij nasty.
Als in 'god, jij bent hmmm...nasty vandaag'. Eerst was ik beledigd.
Maar achteraf bekeken had hij wel gelijk.
Ik ben slechtgezind vandaag...
 
Ik krijg hoofdpijn van die koude wind en ik had geen geld meer voor sigaretten. Dus moest ik rollen. Gepruts is dat.
Verder duikt het spook van de groepswerken weer op (dat was toch al van de middelbare school geleden). En zit ik in 1 groep met een bende jongens. Geen probleem op zich, ik draai ze redelijk rond mijn vinger. Maar eentje is echt zo'n verdoken vrouwenhater. Ik krijg altijd alle mails van wat er fout is gegaan en de rest heeft van die man nog geen mail mogen ontvangen.
Dus stuur ik altijd hoofdstukken terug waarin ik alle kritiek gefundeerd weerleg en dan hoor ik niks meer. Mag ik zitten wachten op de volgende reeks kogels die me rond de oren fluiten.
Ik was daarstraks is goed aan het zagen bij mijn mama waarop zij kurkdroog zei 'zo gaat dat in de volwassen wereld schat'.
Is dat echt waar? Moet je echt dag in dag uit voor uw eigen zaak (en dan heb ik het niet alleen over groepswerken maar ook over pogingen van grieten (ik noem geen namen) om vriendjelief voor hun te winnen) vechten en argumenteren? Dat lijkt hoogst onaangenaam. Tenzij het een gewoonte wordt. Zoals een sigaret rollen uiteindelijk ook erg makkelijk wordt.
 
Gisteren een hoogst amusant programma gezien. Je bent wat je eet. Met een bedillerige diëtiste die een huis binnenstuift, de snoepkast opentrekt en alles de grond opsmijt. Op de een of andere manier deed het mij aan Trinny en Susanna denken, die op hun beurt allerlei kleren uit iemands kast de vuilbak ingooien.
Al die realitydingen ik zie ze graag. Maar ze steken mij stilaan wel tegen.
Op de leven zoals het is dingen na (babyboom enzo) draait het bijna altijd rond mensen die 'anders' zijn.
Je hebt enerzijds de programma's waarin ze in een groep gezet worden (op een eiland, in een huis, op weg naar las vegas,...)om zo een beetje ruzie en een interessant programma te creëren.
Anderzijds heb je de realitydingen waarin de mensen die buiten de norm vallen worden te kijk gezet en vervolgens 'normaal' worden gemaakt. Nivellering naar het gemiddelde enzo. Mensen met rare kleren krijgen goedpassende kleren aangemeten(what not to wear), dikke mensen worden dun gemaakt ( je bent wat je eet), vrouwen die geen makeup gebruiken wordt geleerd hoe het moet (in praktisch elk programma) en zij die geen 85B of C (naargelang de wens) hebben worden geopereerd.
 
Maar goed ik was dus nasty vandaag. Want we liepen door de stad en ik wou een ijsje en blijkbaar is het erg grappig om een ijsje te willen wanneer het sneeuwt.
En, begin al maar te grinniken, ergst van al...ik heb pijn aan mijn rug want er moest gisteren zonodig in een openbare ruimte aan seks gedaan worden. Godverdomme.
 

01:01 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

** grinniken??
Je kan er maar plezier aan beleefd hebben. *grin*
Hoewel... erg comfortabel was het blijkbaar niet.

Gepost door: kaatje | 05-03-05

!! you pervert! :p

en ja in het leven moet je vechten om te behouden wat je hebt of ze lope over u geen zlefs al ben je een meter 80 :p

Gepost door: Lord cms | 05-03-05

WIJ KICKEN DAAROP! Ik vrees trouwens dat kleutergedoe nog meer voorkomt in de "volwassenenwereld" dan in de kleutertuin...

Gepost door: rinkelke | 05-03-05

In de echte wereld.. ..moet je soms (op bepaalde vlakken)echt wel eens denken: ikke, ikke en de rest kan stikken. Maar dat komt wel geleidelijk aan, die instelling.. En je leert ermee leven. Dus ja, gelijk het rollen van een sigaret. (niet dat ik daar verstand van heb, ma soit..)
En ijsjes zijn altijd lekker! Anywhere, anytime! (Net als seks in openbare ruimtes ;o) )

Gepost door: Tinkerbell | 06-03-05

De commentaren zijn gesloten.