03-06-05

say you miss me come and kiss me

Als er iemand is die mij kent is hij het wel. (die mij kent hoe ik nu ben dan, mijn moeder zal dan weet beter scoren op de evolutie door de jaren heen)
Gouden regel: breng voedsel mee om mij gunstig te stemmen.
 Zodus had hij 2 pizza's mee.Want hij had nog niet gegeten en vermoedde dat ik van die tweede geen erg groot probleem ging maken.
Zo zei hij dat achteloos.
Hij zei ook achteloos dat hij maar eventjes kon blijven want hij had om 10 met een vriend in een cafe afgesproken.
Ik zag hem ook achteloos een paar minuten lang naar de grote zwartwitfoto die hier omhoog hangt, staren. Op die foto staan hij&ik, zittend op een bank in een park. Hij rookt een sigaret en staart in de verte met z'n arm rond mij en heb mn hoofd op z'n schouder en heb z'n hand vast en staar in een andere richting in de verte. Het is moeilijk uit te leggen zo (nee ik scan hem niet!) maar we zijn elk in onze eigen wereld en toch ja..samen.
Enfin ja een half uur achteloosheid later kon ik er niet meer tegen en heb ik hem gekust. Hij probeerde dan wel achteloos over te komen maar hij keek zo treurig.
Hij is zo schattig, ik kan daar echt niet vies tegen doen. Mijn spieren om een vies gezicht te trekken willen gewoon ni mee
 
Nu is het grotendeels uitgepraat buiten dat hij nog altijd wil dat ik bij hem kom wonen als hij afgestudeerd is (volgende maand met andere woorden) en dat ik die loes nog altijd de koe van het jaar vind.
Ja nee, het is dus niet uitgepraat.
Dat is voor na de examens i presume.
 

01:23 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

* Oke, nog niet klaar ermee,
maar het begin is gemaakt ...

Gepost door: Free my Soul | 03-06-05

ja hoor Aha, nu schrijf je weer zoals ik je eerder las.
Spits en snedig.

Houden zo

groeten

Gepost door: josiane | 04-06-05

De commentaren zijn gesloten.