11-07-05

hoi

Ja hoor ik leef nog. Heb het recent een beetje druk gehad.
Uitleg volgt later misschien, maar hier zijn voorlopig al de hoofdlijnen
 
- ik ben geslaagd, met onderscheiding, heel erg onverwacht
 
- na heel heel héél veel discussie zijn Ben en ik tot de conclusie gekomen dat ik niet in Brussel wil gaan wonen (werk, vrienden en studies zijn in Gent) en hij dat hij niet in Gent wil gaan wonen omdat zijn vrienden in Bxl zijn (gelukkig hebben we het hier niet enkel over die trutteloes), hij hier toch al een beetje bijverdiend soms als barman, hij denkt dat hij hier sneller werk zal vinden voorlopig en top of the bill: hij vindt Gent bekrompen.
Daar heeft hij wel een punt. Bij een bepaald soort mensen in Gent is hip zijn het hoogst bereikbare goed en ze doen alles maar dan ook alles (tot in het belachelijke toe) om dat te bereiken. Zoals in cafés gaan zitten die ze eigenlijk maar schijt vinden.
 
Dus ik in Gent hij in Brussel. Geen wereldreis met Loes en enkele figuranten voor hem, geen samenwonen met de ex voor mij. Het is een compromis.
Ik wil hem de wereld zien niet ontzeggen en ik vertrouw hem wel. Maar wanneer er een griet die zich al als 'beste vriendin' van mijn lief heeft weten te profileren, tegen mij zegt dat ze al drie jaar eraan werkt om hem voor haar te winnen, en dat ik (oftewel "spichtig leeghoofd die niet eens iets van camera's kent, enkel hoe ze ervoor moet staan") haar niet van dat doel zal afbrengen...dan ben ik bezorgd. Besides, ik pak volgend jaar mijn rugzak, dat hij maar met mij meegaat, hij kan foto's trekken terwijl ik aan't winkelen ben.
 

00:15 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Yeah! Right on girl!

Voos wijf, back off!

Gepost door: Isa | 11-07-05

whoeha glad you're back

Gepost door: Morgan | 12-07-05

De commentaren zijn gesloten.