16-07-05

-

Ik ga mij de komende tien dagen voluit in de gentse feesten smijten en bijgevolg of te zat zijn of teveel hoofdpijn hebben om hier iets te schrijven, dus schrijf ik nu maar vanalles!
 
Wel ik ben in Brussel nu, vandaag met hem op het gras in het jubelpark gaan liggen. Gewoon liggen, beetje slapen, beetje vechten. Beetje gepraat over zijn stomme vriendin. Hij had zelf ook eindelijk door dat ze toch niet alles zo goed bedoeld, en hij gaat afstand van haar nemen! Ik was zoooo blij, ik wou hem ter plekke verkrachten. Maar goed dat ik een controlefreak ben.
Enfin, hij was tot zijn vernieuwde inzichten gekomen nadat Loes enkele dagen geleden eeen half uur had lopen zagen tegen hem over mij.
Het volgende was gebeurd: Hij spreekt met haar af om god weet wat nog te gaan halen op hun school om 2 uur. Ik kom aan uit gent om 1uur en strompel tegen kwart na 1 zijn kot binnen.
Hij is aan't douchen, komt mij kussen met enkel een badhanddoek om...  'van het een komt het ander' zeggen ze vervolgens... Anyway tegen 2uur heb ik mij net terug in mijn (niet doorschijnend!) ondergoed gehesen, wanneer tuttebel met haar onnozele sleutel binnenkomt. Ze ziet mij in mijn ondergoed rondlopen en hij die zijn haar aan het kammen is. Dat laatste is een zeldzame gebeurtenis en wil op zich ook al iets zeggen.
Dus loopt ze nog tot een half uur daarna tegen hem te zagen dat ik zomaar in mijn ondergoed rondliep. Waarop hij dan zijn schouders had opgehaald en had gezegd 'ik heb daar geen problemen mee'.
"Ja", zegt hij tegen mij, "ze doet wel raar de laatste tijd".
Waarop ik zeg "maar die is gewoon verliefd op u da weet ge toch".
"Zij?"
"Ja"
"Op mij?"
"Ja"
"maar ze heeft het altijd over al haar one night stands en hoe ze geen relatie wil"
"maar vrouwen bedoelen vaak het tegenovergestelde, allee da soort vrouwen toch"
"denkt ge?"
"Ja"
Een uur lang hebben we in stilte op het gras naast elkaar gelegen. Hij met een frons, ik met een glimlach.
 
Het is trouwens verbazend hoe kapsters met enkele goedgemikte knippen heel je kapsel om zeep kunnen helpen. Ik heb het vorige week gewoon laten bijknippen en het trekt op niks en het is ook een bos stro. Hoe zacht haar door een centimeter korter te worden tot stro transformeert is mij voorlopig een groot raadsel.
 
De Tour is oersaai. Had ik dit 7 jaar geleden geweten, dat had mij 21 weken oftewel een half jaar van mijn leven gefrustreerd voor de tv zitten gespaard.
 
Voor de rest kamp ik met een ben en jerry's ijs verslaving. Half baked vooral, maar eigenlijk alles. Want dat ijs is nooit zomaar ijs, er zitten allerlei dingen in! Chocolade of noten of koekjesdeeg, stukjes cake, stukken fruit. Ongelofelijk is het.
 
Toen ik vorige week maar eens op mijn vriendje ging geilen toen hij aan het werken was, ben ik aan de praat geraakt met een meisje dat daar ook werkt. Laure noemt ze, en het is bijna beangstigend hoe we van karakter op elkaar lijken. Al twee keer iets gaan drinken sindsdien en het is eigenlijk wel fijn om mezelf niet te moeten verklaren tegenover een vriendin.
 
Maar nu het belangrijkste: gentse feesten: buiten Gabriel Rios op Polé Polé op maandag, zijn er nog dingen die ik zeker niet mag missen?
 
 
 
 
 
 
 

00:31 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Gabriel Rios is misbaar, echt waar Ik hou van zijn muziek, maar live is die niet goed. Nu ja, soit, mijn smaak! ;o)Dingen die er niet mogen gemist worden? Ja, het Baudeleaupark en de Vlasmarkt!Have fun! Jaja, Gent wordt weer eens zalig, 10 dagen feesten :D

Gepost door: Anne | 16-07-05

idd de tour is niet meer zo spannend...enke de achterhoede gevechten zijn mss zelfs zielig te nomen
die loes is pathetisch zeg en je vriendje heeft geen vrouwenkennis precies lol of hij vind haar aandach twel leuk :p

en getnse ffesten ja, koppijn is er gelukkignnog niet bij bij mij :-)
have fun girl


Gepost door: lord cms | 17-07-05

Half baked!! zaaalig, seffens naar de videotheek om me een pot te halen, grrrrrr...
En Gabriel Rios, ik hoop dat hij daar beter is dan op Cactus..

Gepost door: Tinkerbell | 17-07-05

Hoe was hem? De Gabriel? Ik heb hem nog nooit live aan't werk gezien? De moeite?

Gepost door: lena | 20-07-05

zatte luis Hik, hik, hik

Gepost door: somebody | 21-07-05

De commentaren zijn gesloten.