28-01-06

return of the jedi

owkee, het zijn weer kzamens en hoewel het niet zou mogen is het dan weer verveling troef. So here i am!

 

Misschien maar effe verhaaltje doen van wat er de voorbije maanden gebeurd is (kortkortkort):

Ik woon weer in Gent! Besef nu pas hoe ik het gemist heb en hoezeer ik hier thuishoor. Ben is sinds december aan de beterhand (voorlopig eh...we zijn er nog ni) en doordat hij terug op zijn poten terecht kwam, ben ik ook eens gaan nadenken. Vastgesteld dat ik hem doodgraag zie, maar dat ik me zodanig wegcijferde in functie van hem dat ik echt mezelf kwijt was. Daar kan hij niks aan doen natuurlijk. Ik heb die blog hier eens doorlezen en ik denk dat ik mezelf al kwijt ben sinds ik Sadie kwijt ben. Lang dus! Dan nog lopen dubben of ik misschien wel zo ben en dat ik bij Sadie meer haar gedrag overnam en toen niet mezelf was. Maar neenee.

Ik heb er met Bennieboy over gepraat en zo tot de beslissing gekomen om terug naar Gent te verhuizen. We zijn niet uit elkaar ofzo, en het was ook niet dat er spanningen waren toen ik bij hem woonde....maar ik ben zo blij nu!

Het was niet zo makkelijk om nog een kamer te vinden in Gent maar toen, alsof het zo moest zijn, kwam er een kamer vrij bij 3 vriendinnen van mij die een huisje delen. 1 van de 3 had opeens werk in Leuven en is dan terug thuis gaan wonen. Spijtig voor haar maar very good voor mij! Ik ben hier nu sinds de kerstvakantie en ik had nog nooit een huis gedeeld met 2 meisjes. Chaos van smorgens vroeg tot savonds laat.Zodus, tot binnenkort!

 

Ohja, en noteer dat de titel van mijn vorige post toen nog een niet zo bekend (in Belgie dan toch) groepje was en dat die nu grijsgedraaid worden op stubru.

Do the whirlwind baby.

( en wat is dat met die lay-out hier zo plotsklaps?)

 

15:42 Gepost door d. | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

BLIJ Blij je terug te lezen, blij dat het ok met jullie gaat

Succes met je examens e!!!

Gepost door: Jesske | 28-01-06

superrrr dat je terug bent :) en dat het goed gaat

Gepost door: Shana | 30-01-06

allé vort met de geit Let it roar babe !

Gepost door: somebody | 02-02-06

Welcome back! En Gent..daar heb ik mijn hart ook verloren, maar ik neem het mee naar Limburg :o)
Toch zal ik het geen 14 dagen kunnen missen..Gent..

Gepost door: Tinkerbell | 02-02-06

De commentaren zijn gesloten.